0

total: € 0,00

0

total: € 0,00

AILEFO Organische speelklei miniset: 5 kleuren à 100 gr. *NIEUW*

10101

AILEFO Organische speelklei miniset: 5 kleuren à 100 gr. *NIEUW*

AILEFO Organische speelklei miniset: 5 kleuren à 100 gr. *NIEUW*

  • prijs: € 19,95
  • voorraad: Ja
  • levertijd: Wordt verwacht

Deze 100% organische speelklei van AILEFO is veilig en milieuvriendelijk. Ideaal speelgoed voor kinderen dus!

Gemaakt van enkel organische ingrediënten en gekleurd met natuurlijke kleurstoffen kan het geen kwaad als een kindje hiervan eens een hapje zou nemen*. De klei is namelijk ‘food grade’ geproduceerd. Ook is het allergievriendelijk doordat het geen chemische of andere schadelijke stoffen bevat. Dankzij de toevoeging van plantaardige oliën blijft de klei heerlijk zacht zodat ook kleine kinderen volop met deze klei kunnen kneden en spelen. Het plakt niet aan de handen maar kan door de natuurlijke kleurstoffen wel licht afgeven.

Deze speelklei is de enige organische speelklei in Europa en bijzonder geschikt voor kleine kinderen. De miniset bevat 5 potjes speelklei: turquoise, bruin, geel, roze en groen en wordt geleverd in een kartonnen koker. De speelklei is ook los verkrijgbaar per 540 gram of in een maxiset van 5x 160 gram.

*) De klei bevat geen schadelijke chemische stoffen, parabenen of parfums maar enkel hoogwaardige, organische ingrediënten. Check wel de ingrediëntenlijst in geval van eventuele intoleranties.

aantal:
specificaties

De volgende specificaties zijn van toepassing op dit product:


Dit product heeftde volgende accessoires: